dissabte, 19 de setembre del 2009

L'agenda: curt de Fonaments lèxics

Sovint el curs es fa llarg. A nosaltres, però, l'any passat en Fonaments lèxics se'ns va fer curt. I el curt se'ns va fer llarg.
M'explique: al final de la tercera avaluació vam començar una peli, però no la vam poder acabar. El guió es va complicar i el rodatge fou més dificultós del que ens pensavem. Alguna escena ens va donar problemes i vam tindre que repetir varies tomes per problemes tècnics, de vestuari o d'interpretació.
Ací vos deixe el tràiler amb els millors moments que he pogut rescatar d'una de les càmeres emprades.



Espere que pugam acabar-lo enguany, abans de que el curs es complique i els examens de 2n ens priven de més temps lliure, i així el pugam presentar als premis cotes baixes 2010 on segur arrassarem, a jutjar pel talent dels actors i la interessant trama.

dijous, 17 de setembre del 2009

Aprendo a leer griego: MA MAI MH MO MOY

Fetes ahir les presentacions i xarrat una miqueta sobre per què hem triat humanitats i per a què servixen les llengües clàsiques, hui en Grec I hem començat a "alfabetitzar-nos"!
Algunes lletres ja les coneixiem, però no saviem com sonaven realment. Els propers dies seguirem balbotejant com els xiquets i aprendrem allò de Η ΜΗΤΗΡ ΜΟΥ ΜΑΛΑ Μ'ΑΓΑΠΑ (Mi mamá me mima -quiere-mucho!).
De moment podeu seguir practicant amb aquest video casero.
Gràcies a Νικητής, Athenea i Eris per la col·laboració.

dimecres, 16 de setembre del 2009

La bellesa

Ací teniu el primer tema amb el que començarem a treballar la nova assignatura de Referents clàssics. Per poder descarregar-lo teniu varies opcions:
1- cliqueu sobre sobre Scribd i després Download
2- obriu la fletxa "More" i a continuació "Save document"
En els dos casos demanará que vos registreu abans.

Espere que siga del vostre interés.
M'ha eixit una miqueta llarguet, aixó sí. Amb tres o quatre com este ens podem passar el curs sencer !

La Bellesa

dilluns, 7 de setembre del 2009

Clàssics Cotes Baixes: xé, quina barra!

El proper dimecres comencem de nou les classes, espere que amb ganes i energies positives per afrontar nous reptes i seguir aprenent amb el mateix tò cordial de sempre!

Com ja és habitual en la primera sessió, després de posar-nos al dia contant-nos el que hem fet durant aquest calurós estiu, exposarem el programa, objectius i metodologia de cada assignatura.

Les noves tecnologies seguiran jugant un paper important, per supost. Per aixó, com que potser ja no se'n recordem on está tal o qual cosa, he preparat una barra amb els links que farem servir constantment. Una vegada instal·lada als vostres ordinadors vos podreu ja oblidar d'afegir més enllaços als favorits, com feem fins ara, o teclejar al buscador Google la paraula "aigialos"!

Bonum initium habeatis!
Καλὴ ἀρχή!

toolbar powered by Conduit